Vier Museumnacht in het Outsider Art Museum

Zaterdag 5 november is het Museumnacht in Amsterdam en daar doen wij voor het eerst aan mee met een stampvol creatief en cultureel programma!

Met een Museumnacht-kaartje krijg je voor één avond van 19.00 tot 2.00 uur toegang tot bijna alle musea in Amsterdam. Tijdens deze avontuurlijke museale nacht presenteert het Outsider Art Museum een programma vol muziek, dans, drank en knutselactiviteiten geïnspireerd op de huidige Japan tentoonstelling.

In de snelle rondleidingen ontdek je waar het fictieve Mauve-Rock Kingdom ligt en hoe de fascinatie van Lionel Plak met het spoor tot uiting komt op papier. Wil je zelf aan de slag met papier, kom dan boek binden bij vormgever Kees Peerdeman. Gelukt of niet gelukt, het boekje mag daarna mee naar huis! Dit geldt ook voor de woeste krijger-poppetjes gemaakt van verpakkingsmateriaal in de Katsube Leger-workshop. Post je beste creatie op Instagram met de hashtag #oamkastube en je maakt kans op een OAM-catalogus!

Naast al deze activiteiten is er natuurlijk ook tijd voor Japanse hapjes en drankjes én een rondje op de dansvloer van DJ JuJu.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs op zaterdag 5 november in de Hermitage! Kaarten koop je via de website van Museumnacht Amsterdam.