Kom langs met Museumnacht!

Zaterdag 4 november is het Museumnacht in Amsterdam en daar doen wij natuurlijk ook aan mee met een stampvol creatief en cultureel programma!

Met een Museumnacht-kaartje krijg je voor één avond van 19.00 tot 2.00 uur toegang tot bijna alle musea in Amsterdam. Tijdens deze avontuurlijke museale nacht presenteert het Outsider Art Museum een programma vol muziek, dans, drank en knutselactiviteiten geïnspireerd op de huidige tentoonstelling, ‘ Nieuwe Meesters’.

In de snelle rondleidingen ontdek je wie de ‘Nieuwe Meesters’ zijn en hoe zij de wereld zien. En dat is net een beetje anders dan je gewend bent. Neem je handtekeningen-boekje mee, want sommige lopen er deze avond ook zelf rond. Je creativiteit laten spreken? Sluit je dan aan bij onze crea bea workshop en maak een op de gouden eeuw geinspireerde kraag, zo springen we van Hollandse Meesters naar Nieuwe Meesters.

Dansen mag in ons museum altijd, het liefst op de beats van de Volcano Boys. Trek gekregen? De Hollandse Hapjes staan al voor je klaar.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs op zaterdag 4 november in de Hermitage! Kaarten koop je via de website van Museumnacht Amsterdam.