Het Outsider Art Museum bestaat drie jaar!

Op zaterdag 16 maart is het precies drie jaar geleden dat koningin Máxima het Outsider Art Museum, de galerie en het atelier heeft geopend. En dat moet natuurlijk gevierd worden! We kijken terug op zes succesvolle tentoonstellingen waarvan de nieuwste, Art Brut | Jean Dubuffets revolutie in de kunst, recent is geopend.

Wie jarig is viert feest! Zaterdag 16 maart is er dan ook van alles te doen in het Outsider Art Museum. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kunt u deelnemen aan korte rondleidingen, een echte kunst(her)kenner worden dankzij een speurtocht en daarnaast worden er ook verrassingen uitgedeeld, dus kom op tijd!

Kortom, kom 16 maart naar het Outsider Art Museum en feest met ons mee!

Het Outsider Art Museum is gevestigd in de Hermitage op Amstel 51 te Amsterdam. Meer informatie vindt u op onze website: www.outsiderartmuseum.nl