Gratis instaprondleidingen vanaf half januari!

Yes! Vanaf zondag 15 januari starten we met het geven van instaprondleidingen in het Outsider Art Museum.

Het Outsider Art Museum hangt vol fascinerende verhalen en die willen we graag met jullie delen. Na de succesvolle speedtours tijdens de Museumnacht Amsterdam hebben we daarom besloten meer rondleidingen aan te bieden in het Outsider Art Museum. Je kan nu iedere eerste en derde zondag van de maand om 13.00 uur meelopen met een ontdekkingswandeling door het museum. Aanmelden voor deze instaprondleiding waarbij je anders leert kijken naar kunst kan bij de informatiebalie voor de ingang van het museum. Er is plek voor maximaal 10 personen en deelname is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs.

Er is een instaprondleiding op:
zondag 15 januari
zondag 5 februari