Boek: Outsider Art Now

Het is zover! Outsider Art Now, een publicatie van het Outsider Art Museum (OAM) en voortzetting van het kunsttijdschrift Out of Art is gelanceerd. Dankzij de jarenlange expertise van dit gerenommeerde kunstmagazine, geliefd bij Outsider Art-verzamelaars, kunstenaars, galeries, ateliers, museumdirecteuren en niet te vergeten het publiek, zijn wij in staat geweest om dit prachtige boek te maken.

Outsider Art Now is de eerste publicatie van het Outsider Art Museum die verder strekt dan een tentoonstellingscatalogus. Boeiende interviews, mooie reportages en korte achtergrondartikelen belichten Outsider Art vanuit een brede invalshoek. Daarnaast spreekt dit boek vooral de taal van de kunstenaar: veel pagina¬groot beeld met schitterende werken, gemaakt door bekende en nieuwe kunstenaars, zoals Jeroen Pomp, Ben Augustus, Lionel Plak, Willem van Genk, Shinichi Sawada, Bispo do Rosario en vele andere talenten en gevestigde namen uit de Outsider Art-wereld.

Outsider Art Now (€24,95) is vanaf 22 november verkrijgbaar in de museumwinkel van de Hermitage en het Dolhuys | museum van de geest. Daarnaast is het mogelijk een exemplaar online te bestellen via webwinkels als bol.com en bruna.nl. Wil je op de hoogte blijven van alles rondom Outsider Art en het museum? Wordt dan vriend van het Outsider Art Museum en ontvang een gratis exemplaar van Outsider Art Now.

Veel leesplezier!