3 november is het Museumnacht

Elke eerste zaterdag in november komen in Amsterdam de musea ’s avonds tot leven. Tussen 19:00 en 02:00 uur staat er op iedere locatie een bomvol programma voor je klaar waardoor je het culturele landschap van onze hoofdstad op een andere manier kunt ontdekken.

Kom bij ons langs om van jouw nagels het mooiste kunstwerk van de avond te maken. Plof neer en laat je verrassen door een prachtig Fins ontwerp. Of blaas stoom af met het Finse spel Molkky. Gooi de meeste punten bij elkaar en win! Regent het de hele avond? Blijf dan lekker binnen met de museumboswachter en wordt de beste vogelspotter van de avond. Natuurlijk serveren we ook heerlijke Finse drankjes om in de feeststemming te komen!

Wil je er een Museumnacht van maken om nooit meer te vergeten? Laat dan een (echte!) tatoeage zetten door Lennard Schuurman, geïnspireerd op de huidige tentoonstelling in het Outsider Art Museum. Je hebt de keuze uit 3 sets met ontwerpen van 40 euro, 70 euro en 100 euro. Wil je meer weten over de ontwerpen? Neem dan contact op met Lennard via info@lennardschuurmans.com. Weet je al wat je wil, dan is het handig een plek te reserveren!

Het volledige programma vind je hier.